torstai 26. tammikuuta 2017

Hanna Nikkanen ei todellakaan ole oikea yliopistotutkija vinksahtaneen kommari-ideologiansa takia, minkä perusteella luokittelee ihmisiä morjestelun perusteella "natseiksi" vs ihmisiksi

Tampereen punikkiyliopistolla erilaiset kommariaatteen jätökset jatkavat verovaroin oheiseen tapaan stalinistisen maailmankuvansa lelvittämistä "rajat auki = raajat auki" tapaan(?). Annoin palautetta jo http://seppolehto.blogspot.fi blogissa ko taholle: Annetaan stali..nisti Hanna Nikkanen tahon oksentaa komupaskaansa(?)

Hanna Nikkanen ei todellakaan ole oikea yliopistotutkija vinksahtaneen kommari-ideologiansa takia, minkä perusteella luokittelee ihmisiä morjestelun perusteella "natseiksi" vs ihmisiksi.

Ilmeisesti Hanna Nikkasen mukaan Ranskan ex-presidentti Nicolas Sarkozy juutalaistaustainen on myös "natsitervehtijä" ;)?


"Viestitellessäni Shadloon kanssa sain ystävältä kehotuksen: googlaa (koska se tosiaan on jo yleiskielen verbi) sana ”kuntavaaliehdokas” ja katso kuvatulokset.

Haku tuotti kuvia tamperelaisesta Seppo Lehdosta: kymmeniä Seppo Lehdon kuvia, ennen kuin yksikään muu ehdokas mahtui mukaan. Lehdon käsi nousi kuvissa uudestaan ja uudestaan natsitervehdykseen. Se ei tietenkään ole Antti Järvisen mainitsemaa relevanssia – Seppo Lehto ei ole merkittävin suomalainen kuntavaaliehdokas kenenkään paitsi itsensä ja noin sadan äänestäjän kannalta – vaan todennäköisesti Lehdon harrastaman yksinkertaisen, tehokkaan hakukoneoptimoinnin tulos. (Shadloo ei halunnut kommentoida yksittäistapauksia.)

Google käyttää valtavasti voimavaroja torjuakseen hakutulosten manipulointiyrityksiä – englanniksi. Tällä haavaa näyttää siltä, että suomen kaltaisen pienen kielen vuoksi ei nähdä vastaavaa vaivaa. Englanninkielisessä maassa Seppo Lehto tuskin olisi ainoa Google-kuvahaun tuntema kuntavaaliehdokas eikä SVL määrittelisi kansallissosialismia." (Lähde: Mitä yhteistä on mammabloggareilla ja uusnatseilla?
23. January 2017, Hanna Nikkanen ) 

--------------------
Obama on natsi Tampereen yliopistotutkija hanna nikkasen mukaan?


Kuntavaaliehdokas Seppo Lehto Tampere: Vilpittömästi Isänmaan Asialla: Ei kiitos komusaastalle, mokutukselle ja islamisaatiolle! Anna tukesi kuntavaaleissa aidosti valkoiselle vaihtoehdolle ;) Valkoisemman tulevaisuuden puolesta ;) Suomi nousuun, käytetään turvapaikkasirkusrahat oman kansan hyväksi. Kiitos. 



--------------------------
http://tarja-halonen-vs-seppo-lehto.blogspot.fi/
-----------------------------------------------------

KUNTAVAALIT TAMPERE 2017 YKKÖSVAALIEHDOKKAANNE VALKOINEN SEPPO LEHTO VALKOISEN TULEVAISUUDEN PUOLESTA SANOKAAMME JYRKKÄ EI ERILAISILLE KOMMUNISMI- JA MOKUTUSSAASTAN LEVITTÄJILLE ( = Raajat auki?)
.......................................................................................................................

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti